Skadecenter

i Taastrup og Køge

2 års garanti

Hos Au2Vest har vi altid 2 års garanti på alle ydelser.

God forsikring

Overlad trygt din bil i vores hænder.

Godkendt til at lave alle biler

Vi er godkendt af alle forsikringsselskaber uanset bilmærke.

SKADESCENTER

Dit lokale skadecenter

I tilfælde af at du kommer ud for en skade med din bil, har Au2vest et super moderne skadecenter, der har værktøjerne til at reparere og fikse din bil.

Hvis du vælger at bruge os, sørger vi for at få bragt din bil til vores skadecenter, hvor vi tager os kærligt af din bil. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med reparationen af bilens skader. Som kunde hos os er vores mange års erfaring, din garanti for, at din bil er i trygge og erfarne hænder på vores skadecenter.

Vores skadecenter holder til i Taastrup og Køge, men vi henter også gerne din bil i København og omegnen af Køge.

0
4.5/5

73 anmeldelser

0
4.7/5

206 anmeldelser

0
5/5

51 anmeldelser

  Dit professionelle skadecenter

  Du vil blive opdateret med en estimeret tidshorisont på, hvornår bilen vil blive klar til levering eller afhentning.

  Som en ekstra gestus tilbyder vi en professionel klargøring af din bil. Alt afhængig af skadens omfang samt tidshorisont for reparering, giver vi en gratis lånebil med. Vores skadecenter samarbejde i dag med næsten alle forsikringsselskaber, der opererer i Danmark samt varetager bilskader.

  Vi stiller utroligt høje krav til det arbejde, vi udfører. Vi er ægte bilfolk til benet, som sætter en ære i at levere og udfører et godt håndværk. Derfor er din bil i trygge og helbredende hænder hos os, når den kommer ud for skader. Vores samarbejdspartnere er også førende autoriseret bilhuse samt leasings/udlejningsselskaber.

  Facebook
  Har brugt Au2vest for første gang, og det er bestemt ikke sidste gang. Du føler dig velkommen, og de forkæler dig og bil til 5 stjerner. 😄
  Har lige afhentet en Toyota hos Au2vest købt ubeset. Den lever 100% op til det der er blevet beskrevet og vi er super glade. Rigtig god service og tryghed. Herfra de varmeste anbefalinger.
  Lige købt en fin Passat, super service og kvalitet i top! Altid en fornøjelse at komme ned til jer drenge, i tager sig god af en og alt i alt, reelle sælgere 👍🏽. Speciel tak til Alan!
  Google
  Som førstegangskøber er det altid spændende om sælgeren kan holde hvad de lover, og lige med Au2vest overholder de alt + lidt til. Tak for jeres gode og hurtige kunderservice. Kan klart anbefales.
  Rigtig kompetent sted, særligt til elbiler! Havde min elbil inde med par forskellige ting. De gør det ekstra og har rigtig gode priser 👍
  Jeg har netop købt bil og det har hele vejen igennem været super service med hjælpsomme og professionelle mennesker. Kan klart anbefales.
  Trustpilot
  Super sted at handle bil hos. De er venlige behagelige og yderst professionelle. Alt i alt god service. Særlig tak til sælger Abboud, som var god fra start til slut.
  Jeg må indrømme, at jeg varen smule nervøs over at skulle handle med brugte biler, men jeg må sige, at jeg føler virkelig, at jeg var i gode hænder hos Abboud fra Au2vest. Super god service, og en super glad kunde 🙂
  Har købt bil her og har en serviceaftale hos au2vest er super tilfreds. Kan helt klart anbefale Au2vest, det alle pengene værd