dækskift

Få lavet et dækskift i rette tid

Som du måske allerede ved, findes der tre typer af dæk: 

Vinterdæk sættes på, når frosten begynder at vise sig. Hvis du kører med sommerdæk på en frostglat vejr, kan du hurtigt mærke, at bremselængden ikke er optimal. 

Vinterdæk har en mere blød og fleksibel overflade, som kan stå imod sne og våde veje. De bliver hurtigere nedslidte, hvorfor det er en god idé at skifte dæk, når det kolde vejr er på væk igen.  

Sommerdæk bliver monteret på din bil, når vejret bliver lunere. Vi anbefaler at skifte til sæson, når temperaturen når op på 7 grader. 

Disse giver et lavere benzinforbrug på grund af mindre friktion. De er desuden hårdere og derfor bedre at køre med, på tørre veje. 

Helårsdæk er primært til dig, der ofte glemmer at få skiftet til sommer- og vinterdæk. De minder en smule om vinterdæk og er derfor ikke optimale om sommeren. Men de har samtidigt heller ikke de samme fordele som vinterdæk. 

Hvornår er det tid til dækskift?

Når temperaturen stiger eller når rimfrosten begynder at vise sig på ruderne om morgenen. 

Derudover skal du jævnligt tjekke tilstanden på dine dæk, da et slidt dæk ikke har nær så god en bremselængde som et velfungerende dæk. Det gør du ved at observere mønstret og rilledybden på dine dæk. 

Er mønstret og rillerne ved at være nedslidte, er det tid til et dækskift. 

Bestil tid til dækskift i Taastrup og Køge

Hos Au2vest har vi over 15 års erfaring inden for vores branche, og vi tilbyder en lang række af fordele, såsom gratis lånebil. 

Har du spørgsmål til dækskift eller andre ydelser? 

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på telefon 35 35 35 87  eller skriv til os på info@au2vest.dk .

Vi kører altid med skarpe priser på dækskift

Du kan få lavet et hjulskift sideløbende med et dækskift fra sommer til vinter eller omvendt. På den måde får du fælge til din bil, der passer ideelt til den enkelte dæktype. Hos Au2vest har vi følgende priser:

  • Hjulskifte: 299 kr.
  • Hjulskifte med opbevaring: 449 kr.