anhængertræk

Hvad kan du bruge et anhængertræk til?

Et anhængertræk er en krog med et stik, så du kan fastgøre din trailer eller din campingvogn. 

I dag findes der desuden en masse praktisk tilbehør til dit anhængertræk, så du også nemt kan transportere barnevogne, klapvogne eller cykler. 

Du kan også få en bagageboks, der sidder bag på bilen. Det er en smart måde at udvide bagagerummet på, så I har plads til alle jeres ting, når I skal afsted på ferie. 

7-polet eller 13-polet anhængerstik

Det er vigtigt at trækket kan trække strøm til lygterne bagpå. I den forbindelse findes der både 7-polet eller 13-polet stik. 

7-polet stik passer bedst til trailere og ældre campingvogne, mens 13-polet bruges til campingvogne af nyere dato.

anhængertræk2

Kan jeg få anhængertræk på min bil?

Ja, det kan du højst sandsynligt. 

Dog er der nogle biler, hvor det ikke er lovligt. Derfor er det en god idé, at du først og fremmest undersøger sagen. Hvis det ikke er muligt, er det ofte, fordi du kører i en mindre bil, som ikke kan trække så meget vægt. 

Hvor meget vægt kan et anhængertræk klare?

Der er regler for hvor meget vægt, du må trække bag på din bil – og disse regler kan være en smule indviklede. Overordnet set afhænger det af dit kørekort. 

Hvis du har et almindeligt B-kørekort, må du køre med op til ​​3500 kilo totalt set med både bilens og anhængerens vægt. 

anhængertræk3

Få hjælp hos vores afdelinger i Taastrup og Køge

Er du i tvivl om, hvilken type træk du har brug for?

Vi hjælper med glæde hos vores to afdelinger. Kontakt os på telefon 35 35 35 87  eller via e-mail på info@au2vest.dk

Aftageligt anhængertræk - en praktisk løsning

Vil du gerne kunne afmontere din “jydekrog”?

Mange vælger at få et aftageligt anhængertræk, så du kun behøver at montere det, når du skal trække traileren eller campingvognen. 

Det kan være en god løsning for dig, der ikke bruger trækket så ofte, men stadig har brug for muligheden. Det er hurtigt og nemt at sætte et aftageligt træk på din bil.