autolak

Autolakering i Taastrup og København

Altid fast lav timepris og gratis lejebil.

Au2vest Autolak kan hjælpe med autolakering af din bil i Taastrup og København.

Vi har faciliteterne og værktøjerne til at udføre en autolakering af høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet af vores arbejde, hvorfor vi har sikret os de rette omstændigheder i form af certificering og kurser.

Ligeledes har vi sikret os de rette samarbejdspartnere, såsom vores leverandør, der udelukkende tilbyder produkter af høj kvalitet. Af den grund er din bil i trygge hænder hos os, hvis den har brug for en autolak. Som kunde hos os er du nemlig sikret et godt håndværk af høj kvalitet.

autolak2

Au2vest Autolak byder på kvalitets håndværk

Au2vest Autolak samarbejder i dag med Baden-Jensen, som er førende lakleverandør i Danmark.

De står for importen af lak mærkerne, Spies Hecker og Lechler samt 3M produkter.  Det betyder, at vi er sikret produkter af høj kvalitet samt har adgang til branche relevante kurser, så vi altid er opdateret omkring de nyeste teknikker og metoder.

På den måde er vi i stand til at servicere vores kunder med et godt håndværk i form af autolakering af høj kvalitet.

Vores faciliteter er topmoderne samt overholde de nødvendige kontrol indsatser, der måtte være. Med vores KS2000 certificering, er vores værksted autoriseret til at foretage autolak reparationer på helt nye køretøjer. Det sikrer dig som vores kunde, da du stadig bevarer din karosseri garanti på dit køretøj.

Kontakt os angående autolakering

Vi står klar til at hjælpe dig med autolakering, hvorfor du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 35 35 35 87 eller skrive til os på mail info@au2vest.dk .

Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på autolakering.