om-os

Om Au2vest

Det hele startede med en drøm inden for det erhverv man elskede, netop biler.

Au2vest fik de første teltpæle op i 2011, her startede vi ud med brugtvognsforhandleren og det mekaniske værksted. Kort efter fulgte både autolakeringen, klargøringen og skadecenteret trop.

Dette betyder, at vi den dag i dag faktisk har alt in-house! Dette er med til at vi kan tilbyde så fordelagtige priser for vores kunder, dette går i hånd i hånd med, at vi synes der manglede integritet i branchen.

En spiller der virkelig kunne yde den bedst mulige service for kunderne, hvad enten det er privat eller erhverv. Dette vidner vores anmeldelser på både Trustpilot og Google også om!

Vores kerneværdier er at sikre den absolut bedste service, kvalitet samt pris for vores kunder.

I dag beskæftiger vi omkring 35 fagfolk med speciale i hver deres, vi er stolte af det vi leverer til kunderne og står altid inde for alt vi udfører.

om-os2

Godt håndværk til billige penge

Efter finanskrisen havde Au2vest observeret, at der var et behov for godt håndværk til billige penge.

Det resulterede I et boom af kunder som vil benytte sig af det koncept som Au2vest stod for. Selskabets motto er, kom og gør en god handel, og det er noget som sidder i rygraden hos alle medarbejdere.

Vi som bilfolk sætter os tit i kundens sko, og er fleksible til at kunne finde en løsning, der både passede kunde samt selskab.

35 35 35 87

Konkurrencedygtige, kvalitetsbevidste og servicemindede

I dag samarbejder Au2vest med FTZ som er Danmarks største reservedels leverandør og vi føler, at det samarbejde er et milepæl for, at sikre Au2vest stadigvæk er konkurrencedygtige, kvalitetsbevidste og servicemindede for hele Danmark på sigt.

Det der adskiller os fra de andre er, at alle typer for reparation bliver udarbejdet inden i huset. Dvs. at vi ikke udliciterer vores arbejde, da vi kun kan stå inde for det arbejde vi selv udfører. I dag beskæftiger vi os med bilsalg, leasing samt alle former for reparationer samt skadecenter og autolak.

Kontakt os