vinterdæk

Hvornår skal du skifte til vinterdæk?

I Danmark kan kulden komme på forskellige tidspunkter fra år til år. Derfor er den nemme tommelfingerregel, at du skal skifte til vinterdæk, når temperaturen kommer under 7 grader. 

Har du prøvet at køre ud på en isglat vej med sommerdæk

Det kan være meget ubehageligt. Vinterdæk har en mere blød overflade, der gør dem særdeles velegnede til glatte veje og vådt vejr. Det øger altså din sikkerhed markant, når du skifter dine dæk ud.

Pas godt på din bil og skift til vinterdæk

Selvom det kan være tillokkende at lade dine sommerdæk sidde vinteren over, er der store fordele ved at skifte dem ud.  

Vinterdæk sikrer et bedre vejgreb og bedre bremseevne i sne og slud.  

Husk jævnligt at tjekke dine sæsondæks mønster, hvilket siger noget om tilstanden og dermed sikkerheden. Loven foreskriver et dækmønster på minimum 1,6 mm – et nyt dæk er på 7-8 mm. 

Skal din bil have nye vinterdæk? I Køge og Taastrup har vi mere end 15 års erfaring, indenfor branchen. 

vinterdæk

Hvad er et vinterdæk?

Et vinterdæk har lameller og et slidbanemønster, der giver et godt vejgreb. Det er fremstillet af en gummiblanding, som sikrer fleksibilitet og blødhed. Det betyder dog også, at de hurtigere bliver slidt end andre typer af dæk. 

En anden faktor, du skal være opmærksom på, er, at du bruger mere brændstof, når du kører. Sørg derfor for at skifte til sommerdæk, så snart det bliver lunere i vejret. 

Book en tid i dag

Ring til os på telefon 35 35 35 87  eller send en mail afsted til os på info@au2vest.dk .

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi klarer montering og afmontering til en skarp pris

Hos Au2vest klarer vi montering og afmontering af ny dæk på alle bilmærker. Vi er et autoriseret autoværksted med over 15 års erfaring med de rette certifikater og altid uddannede mekanikere. Vi kan tilbyde dig følgende priser:

  • Skift af hjul: 299 kr.
  • Skift af hjul inklusiv opbevaring: 449 kr.