bilpleje

Bilpleje i Taastrup og København

Au2vest har midlerne og de erfarne hænder til at foretage professionel bilpleje og vedligeholdelse af din bil.

Det er vigtigt for os, at du, som kunde hos os, trygt kan stole på, at vi kan varetage bilpleje-opgaven for dig. Vi vil gerne have, at vores kunder ved, at de får et skinnende og kvalitetsbevidst resultat ved at sende deres bil til bilpleje hos os.

bilpleje2

Effektiv bilpleje af høj kvalitet

Som kunde hos Au2vest kan du trygt stole på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Vi anvender udelukkende de bedste midler og materialer, når vi foretager bilpleje. Ligeledes er vi perfektionister, og derfor stræber vi altid efter et overlegent resultat. Det sikrer vi bl.a. ved at uddanne os løbende i form af kurser.

På den måde er vi opdaterede omkring de nyeste teknikker og metoder, hvilket er din garanti for, at du får en kvalitetsbevidst og effektiv bilpleje.

Vi byder ligeledes på mange års erfaring, hvorfor vi kan hjælpe med alle typer af biler og bilmærker.

Vi varetager bilplejen for de autoriserede bilhuse, som vi har et samarbejde med, og dermed har vi kendskab til nye samt brugte biler. Derfor ved vi lige præcis, hvad din bil har brug for. Af den grund kan du, som kunde hos os, være helt tryg ved at aflevere din bil på vores topmoderne værksted.

Kontakt os

Få et godt tilbud på bilpleje

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din bilpleje? Eller blot interesseret i et uforpligtende tilbud?

Så er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 35 35 35 87  eller skrive til os på mail info@au2vest.dk. Du er også meget velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi holder til i Taastrup og Køge, hvorfor en stor del af vores kunder kommer lige fra Køge til København.