leasing

Leasing

Går du og overvejer leasing ved din næste bil? Hos Au2vest kan vi hjælpe dig med leasing af alle typer biler.

Vi stræber altid efter at skabe en god handel, hvorfor vi gerne vil give dig den bedste aftale på leasing af din drømmebil. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse for deres aftale.

Au2vest kan hjælpe dig med leasing af din drømmebil, da vi bl.a. tilbyder hjemtagelse af alle typer biler, som kunder ønsker. Det kræver blot, at man betaler et depositum for det køretøj, der skal hjemtages.

Vi sørger for, at bilen passer til beskrivelsen samt bliver gennemgået grundigt. Såfremt der måtte være fejl eller mangler, vil dette blive lavet inden levering.

leasing2

Au2vest leasing

Dét, der adskiller os fra andre leasingselskaber er, at bilen bliver solgt til forbrugeren til markedspriser med et gunstigt restbeløb, så kunden ikke falder i klemme på en høj restværdi efter leasingperioden er ophørt.

Det sikrer dig som kunde, da der er mange useriøse leasingselskaber, der springer over, hvor gærdet er lavest.

Vores samarbejdspartnere på leasing er AL-Finans. De sikrer forbrugeren ved at stille krav til deres samarbejde i form af, at de biler, som bliver solgt på leasingaftaler, skal sælges gennem 100% autotjek.

Kort fortalt er det en udvidet garanti på motoren, gearkasse samt turbo. På den måde er du som leasingtager hos Au2vest sikret en god handel samt en ordentlig bil.

Kontakt os omkring leasing af din drømmebil

Hvis du ønsker at benytte dig af Au2vest leasing, er du velkommen til at kontakte os på telefon 35 35 35 87  eller på e-mail info@au2vest.dk .

Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på leasing af din drømmebil.