2 års garanti

Hos Au2Vest har vi altid 2 års garanti på alle ydelser.

God forsikring

Overlad trygt din bil i vores hænder.

Godkendt til at lave alle biler

Vi er godkendt af alle forsikringsselskaber uanset bilmærke.

Bilpleje

Bilpleje i Taastrup og København

Au2vest har midlerne og de erfarne hænder til at foretage professionel bilpleje og vedligeholdelse af din bil.

Det er vigtigt for os, at du, som kunde hos os, trygt kan stole på, at vi kan varetage bilpleje-opgaven for dig. Vi vil gerne have, at vores kunder ved, at de får et skinnende og kvalitetsbevidst resultat ved at sende deres bil til bilpleje hos os.

0
4.5/5

73 anmeldelser

0
4.7/5

206 anmeldelser

0
5/5

51 anmeldelser

  Effektiv bilpleje af høj kvalitet

  Som kunde hos Au2vest kan du trygt stole på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

  Vi anvender udelukkende de bedste midler og materialer, når vi foretager bilpleje. Ligeledes er vi perfektionister, og derfor stræber vi altid efter et overlegent resultat. Det sikrer vi bl.a. ved at uddanne os løbende i form af kurser.

  På den måde er vi opdaterede omkring de nyeste teknikker og metoder, hvilket er din garanti for, at du får en kvalitetsbevidst og effektiv bilpleje.

  Vi byder ligeledes på mange års erfaring, hvorfor vi kan hjælpe med alle typer af biler og bilmærker.

  Vi varetager bilplejen for de autoriserede bilhuse, som vi har et samarbejde med, og dermed har vi kendskab til nye samt brugte biler. Derfor ved vi lige præcis, hvad din bil har brug for. Af den grund kan du, som kunde hos os, være helt tryg ved at aflevere din bil på vores topmoderne værksted.

  Facebook
  Har brugt Au2vest for første gang, og det er bestemt ikke sidste gang. Du føler dig velkommen, og de forkæler dig og bil til 5 stjerner. 😄
  Har lige afhentet en Toyota hos Au2vest købt ubeset. Den lever 100% op til det der er blevet beskrevet og vi er super glade. Rigtig god service og tryghed. Herfra de varmeste anbefalinger.
  Lige købt en fin Passat, super service og kvalitet i top! Altid en fornøjelse at komme ned til jer drenge, i tager sig god af en og alt i alt, reelle sælgere 👍🏽. Speciel tak til Alan!
  Google
  Som førstegangskøber er det altid spændende om sælgeren kan holde hvad de lover, og lige med Au2vest overholder de alt + lidt til. Tak for jeres gode og hurtige kunderservice. Kan klart anbefales.
  Rigtig kompetent sted, særligt til elbiler! Havde min elbil inde med par forskellige ting. De gør det ekstra og har rigtig gode priser 👍
  Jeg har netop købt bil og det har hele vejen igennem været super service med hjælpsomme og professionelle mennesker. Kan klart anbefales.
  Trustpilot
  Super sted at handle bil hos. De er venlige behagelige og yderst professionelle. Alt i alt god service. Særlig tak til sælger Abboud, som var god fra start til slut.
  Jeg må indrømme, at jeg varen smule nervøs over at skulle handle med brugte biler, men jeg må sige, at jeg føler virkelig, at jeg var i gode hænder hos Abboud fra Au2vest. Super god service, og en super glad kunde 🙂
  Har købt bil her og har en serviceaftale hos au2vest er super tilfreds. Kan helt klart anbefale Au2vest, det alle pengene værd

  Få et godt tilbud på bilpleje

  Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din bilpleje? Eller blot interesseret i et uforpligtende tilbud?

  Så er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 35 35 35 87 eller skrive til os på mail info@au2vest.dk. Du er også meget velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

  Vi holder til i Taastrup og Køge, hvorfor en stor del af vores kunder kommer lige fra Køge til København.