Gå til hovedindhold

Velkommen til Au2vest ApS

Autoriseret autoværksted med garanti for kvalitet

  • Reparation
  • Service
  • Bilsalg
  • Forsikring

Vi er dit autoriserede autoværksted, når du skal have repareret noget på din bil. 

Med over 15 års erfaring med biler, og professionelle mekanikere, der garanteret kvalitetshåndværk.

Vi har base i både Taastrup og Køge, og vi står altid klar til at hjælpe dig med reparationen af din bil, så den bliver så god som ny bagefter.

Reparation

Læs mere

Bilsalg

Læs mere

2 års garanti

Hos Au2vest har vi altid 2 års garanti på alle ydelser.

God forsikring

Overlad trygt din bil i vores hænder.

Godkendt til at lave alle biler

Vi er godkendt af alle forsikringsselskaber uanset bilmærke.

Vi er her for at hjælpe dig

Vi er dit autoværksted og din bilforhandler i både Taastrup og Køge, og vi er altid venlige og hjælpsomme, når du kommer forbi et af vores værksteder, hvad enten det er for at købe en ny bil eller få repareret din nuværende.

Du får markedets bedste priser på vores biler, og de bliver jævnligt opdateret, så du altid kan regnet med, at vi har den bedste pris til dig.

På vores autoværksted har vi altid autoriserede og kompetente mekanikere, der kan fikse din bil uanset model og mærke, og vi gør det til en fast lav timepris, så du ikke skal undre dig over skjulte gebyrer. Desuden tilbyder vi dig en gratis lånebil, hvis vores reparation tager længere tid, så du stadig kan køre rundt på de danske veje, mens vi arbejder

Bilsalg

Vi har altid et hav af brugte biler til salg, hvis du har brug for noget friskt at køre rundt i

brugte biler er til markedets bedste priser, der løbende bliver opdateret, så du altid kan få markedets bedste aftale med os.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller komme ind til os i vores salgsafdeling i Taastrup, hvor vi kan hjælpe dig trygt og sikkert igennem alle bilkøbets faser, da vi udover den stærke salgspris også kan hjælpe dig med fleksible finansieringsmuligheder og serviceaftaler.

Alle biler, der købes hos os, bliver grundigt gennemgået både mekanisk, elektronisk og æstetisk, så de fremstår som nye, når du modtager nøglerne, da du ikke skal gå på kompromis, selvom du køber brugt.  

Vi er der også altid til at svare på alle typer af spørgsmål fra motorbrokke til din nye bils gulvtæppe, så du kan købe hos os med ro i maven

Vores værksted

På vores autoværksted vil du altid blive mødt af branchens bedste mekanikere, der kan hjælpe dig med din bils problemer, og vi har erfaring og kompetence indenfor alle typer af biler, hvilket også inkluderer hybrid- og elbiler. Vi kan lave reparation af dem alle uanset alder og type.

Vi har adgang til alle kendte mærkers computersystemer, så vi kan fejlsøge hurtigt og effektivt til gavn for dig, og vi kan derfor også lave service af alle mærker, så du beholder din bils garanti.

Alle vores mekanikere er selvfølgelig fuldt autoriserede til at arbejde med alle mærker og modeller, og vi tilbyder både markedets bedste pris og service. Hvis reparationen af din bil tager længere tid, eller vi skal have skaffet reservedele, vi ikke allerede har på lager, får du selvfølgelig også en lånebil kvit og frit, så du ikke skal ændre i din kalender, bare fordi din bil er gået i stykker.

Find værksted

Forsikringsskader

Hvis du er kommet ud for en skade i trafikken eller på en parkeringsplads, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi har både værksted og autolakering, og vi har samarbejdsaftaler med alle danske forsikringsselskaber, så du trygt kan sætte din bil af hos os.

Ved at vi selv både har værksted og lakering, kan vi løse de fleste typer af forsikringsskader, og vi kan derfor få din bil køreklar igen langt hurtigere og billigere, end hvis du skulle have det klaret hos flere forskellige firmaer.

Hvis du ikke selv kan fragte din bil til os, kommer vi gratis og afhenter den indenfor 30 kilometer af et af vores to værksteder, og vi tilbyder dig selvfølgelig en lånebil uden beregning, mens din egen er til reparation. Du skal heller ikke bekymre dig om papirarbejdet, da vi nemt og enkelt kan hjælpe dig igennem alt dette, så du kun skal tænke på, hvor dejligt det bliver, når din bil er så god som ny.

Læs mere

Følg med på sociale medier

Hold dig opdateret og få et indblik i vores hverdag, hvor vi løbende deler billeder, fra de forskellige projekter vi går og arbejder på.

Følg os på Facebook

13.01

Læs vores anmeldelser

Venlig betjening og hurtig service. Lækre vente områder med både borde til at kunne arbejde og sofaer til at slappe af

God service og gode priser. Alt var som det skulle være til aftalt pris og tid! Klar anbefaling herfra :-)

Afhentning og levering af bil efter udført arbejde hurtigt og nemt. Malerarbejde udført flot, og bilen var nyvasket og rengjort ved levering. JEg kan kun anbefale dette værksted.

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed

Køb af Suzuki SX4

Jeg tog forbi Au2vest på en såkaldt søndag hvor der var rimelig travlt, men alligevel blev jeg mødt af imødekommende og smilende sælgere, der hjalp mig hele vejen igennem. Jeg blev tilbudt kaffe og vand, og jeg følte mig ikke klemt af sælgerne på noget som helst tidspunkt, men på samme tid var de der hele tiden hvis jeg havde brug for dem. Jeg fik taget en prøvetur i bilen og det viste sig at det ikke kun var udsenet der var i tip top hos Au2vest men også det mekaniske. Jeg valgte og købe bilen og har siden da ikke fortrudt det.

De er altid flinke og har god service.

DK´s Bedste autoværksted, du får den bedste service af fagfolket, og til priser der er til at betale, personalet er nogle af de dygtigste og mest menneskelige folk i branchen, og som sagt så får du arbejdet udført til en virkelig fair pris. Så 5 ud af 5 herfra, og kunne jeg give dem 100 så fik de det, kan 100 % anbefale dem :)

Tjenester: Bilpolering, Generel reparation og vedligeholdelse, Bilrengøring og -eftersyn, Udskiftning af luft- og kabinefilter, Bremser, Reparation af styretøj og affjedring, Justering af hjul, Dæk, Olieskift

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Værdi

 

Så god oplevelse! Så hurtige og hjælpsomme!

Købt en bil som jeg er glad for selv efter 2 måneder 😊

Høflig betjening, kniv skarpe priser. Hvis du leder efter et værksted der ikke smider alle mulige ekstra ting på, så hop forbi Au2vest.
Besøg nr 2 gik lige så fint som første, de er stadig mit fortrukne værksted

Har lige afhentet en Toyota hos Au2vest købt ubeset. Den lever 100% op til det der er blevet beskrevet og vi er super glade. Rigtig god service og tryghed. Herfra de varmeste anbefalinger.

Har lige købt en Suzuki Swift sport hos jer, Den kører som en drøm, tak for stærke service. Kan helt klart anbefales🤙🏎

Lige købt en fin Passat, super service og kvalitet i top! Altid en fornøjelse at komme ned til jer drenge, i tager sig god af en og alt i alt, reelle sælgere 👍🏽. Speciel tak til Alan!

Super kompetent virksomhed. klart en anbefaling værd

Super hurtigt og bekvemt. Dejligt og købe bil hos jer!

Har brugt Au2vest for første gang, og det er bestemt ikke sidste gang. Du føler dig velkommen, og de forkæler dig og bil til 5 stjerner. 😄

Super god service og ikke mindst professionelt hjælp fra start til slut kan 100% anbefale Au2vest.

Kæmpe ros til hele holdet i Køge. De rykker hurtigt, leverer kvalitet og har altid et smil på læben

Positiv oplevelse

Det er altid et sats, at skifte til et anden autoværksted.
Jeg ringede til dem, da jeg fik et akut problem med bilen.
Men jeg må bare sige at jeg blev positivt overrasket.
De tog mig hurtigt ind dagen efter, vi fik en god samtale, og senere samme dag var bilen klar. Og prisen var yderst rimelig.
Alt i alt, en perfekt oplevelse, når uheldet er ude. 👍

Anbefaler jeg igen- 2.gang i udfører…

Anbefaler jer igen- 2.gang i udfører service på min bil og det er bare en møg lækker fornøjelse at modtage en rengjort fikset bil- som blev afleveret som en rigtig ‘ børnebil’ med alt det som det medfører
Kæmpe tak- i er for seje😊

Aldrig har jeg oplevet så god service

Aldrig har jeg oplevet så god service, hjælp og hurtighed fra et værksted. Arbejder sent, giver information, og aflever nærmest en ny bil tilbage. Tak for det!

God bil til en god pris

Købte en bil hos Au2vest i Tåstrup for et år siden. Bilen viste sig at have en periodisk elektrisk fejl, dette blev løst yderst tilfredsstillende under garantien. Fik bilen til en rigtig god pris uden de sædvanlige latterlige leveringsomkostninger, alle andre bruger, for at prisen skal se bedre ud. Efter et års kørsel kan jeg konstatere, jeg har købt en rigtig god bil til en rigtig god pris.

Super oplevelse

Min første elbil, mit første køb hos Au2vest,...og sikken en fantastisk oplevelse. SUPER Service, SUPER hjælpsomme. Kan kun anbefale Au2vest, de hjælper en hele vejen.

Au2vest Taastrup-super god service

Au2vest Taastrup-super god service.
Bliver modtaget med venlighed og smil. Jeg havde bulet vores bil, højre fordør og panel skulle skiftes. Min mand var meget skeptisk om de nu kunne ramme samme farve.
Vi modtog en nyvasket og rengjort bil, og INGEN farveforskel. Og så fik vi endda også et gavekort på 500 kr til næste besøg.
Den lånebil vi havde var også ren og pæn.
Har været hos jer tidligere, altid god service.

Fantastisk købsoplevelse!

Vi købte en Hyundai Ionic 5 hos Au2vest, og vi har ikke andet end rosende ord til både stedet og sælgeren (og det øvrige personale).

Stedet er stort, flot og pletfrit, der er mange fine biler, og servicen er forbilledlig.

Bilen var klar til prøvetur, da vi kom første gang, dialogen var god
og venlig gennem hele købsforløbet, og vi fik lavet en handel, som vi var svært tilfredse med :-)

Vi vil helt sikkert anbefale stedet til andre!

Købte forleden den fineste Mercedes hos Au2vest i Taastrup.
Vi fik den fineste behandling og gode service gennem Alan, som vi følte os meget trygge ved.
Kan på det varmeste anbefale Au2vest 😃
Venlig hilsen
Johnny og Birgit fra Vejle

Har lige afhentet en Toyota hos Au2vest købt ubeset. Den lever 100% op til det der er blevet beskrevet og vi er super glade. Rigtig god service og tryghed. Herfra de varmeste anbefalinger.

Har lige købt en Suzuki Swift sport hos jer, Den kører som en drøm, tak for stærke service. Kan helt klart anbefales🤙🏎

Lige købt en fin Passat, super service og kvalitet i top! Altid en fornøjelse at komme ned til jer drenge, i tager sig god af en og alt i alt, reelle sælgere 👍🏽. Speciel tak til Alan!

Super kompetent virksomhed. klart en anbefaling værd

Super hurtigt og bekvemt. Dejligt og købe bil hos jer!

Har brugt Au2vest for første gang, og det er bestemt ikke sidste gang. Du føler dig velkommen, og de forkæler dig og bil til 5 stjerner. 😄

Super god service og ikke mindst professionelt hjælp fra start til slut kan 100% anbefale Au2vest.

Kæmpe ros til hele holdet i Køge. De rykker hurtigt, leverer kvalitet og har altid et smil på læben

Venlig betjening og hurtig service. Lækre vente områder med både borde til at kunne arbejde og sofaer til at slappe af

God service og gode priser. Alt var som det skulle være til aftalt pris og tid! Klar anbefaling herfra :-)

Afhentning og levering af bil efter udført arbejde hurtigt og nemt. Malerarbejde udført flot, og bilen var nyvasket og rengjort ved levering. JEg kan kun anbefale dette værksted.

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed

Køb af Suzuki SX4

Jeg tog forbi Au2vest på en såkaldt søndag hvor der var rimelig travlt, men alligevel blev jeg mødt af imødekommende og smilende sælgere, der hjalp mig hele vejen igennem. Jeg blev tilbudt kaffe og vand, og jeg følte mig ikke klemt af sælgerne på noget som helst tidspunkt, men på samme tid var de der hele tiden hvis jeg havde brug for dem. Jeg fik taget en prøvetur i bilen og det viste sig at det ikke kun var udsenet der var i tip top hos Au2vest men også det mekaniske. Jeg valgte og købe bilen og har siden da ikke fortrudt det.

De er altid flinke og har god service.

DK´s Bedste autoværksted, du får den bedste service af fagfolket, og til priser der er til at betale, personalet er nogle af de dygtigste og mest menneskelige folk i branchen, og som sagt så får du arbejdet udført til en virkelig fair pris. Så 5 ud af 5 herfra, og kunne jeg give dem 100 så fik de det, kan 100 % anbefale dem :)

Tjenester: Bilpolering, Generel reparation og vedligeholdelse, Bilrengøring og -eftersyn, Udskiftning af luft- og kabinefilter, Bremser, Reparation af styretøj og affjedring, Justering af hjul, Dæk, Olieskift

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Værdi

 

Så god oplevelse! Så hurtige og hjælpsomme!

Købt en bil som jeg er glad for selv efter 2 måneder 😊

Høflig betjening, kniv skarpe priser. Hvis du leder efter et værksted der ikke smider alle mulige ekstra ting på, så hop forbi Au2vest.
Besøg nr 2 gik lige så fint som første, de er stadig mit fortrukne værksted

Positiv oplevelse

Det er altid et sats, at skifte til et anden autoværksted.
Jeg ringede til dem, da jeg fik et akut problem med bilen.
Men jeg må bare sige at jeg blev positivt overrasket.
De tog mig hurtigt ind dagen efter, vi fik en god samtale, og senere samme dag var bilen klar. Og prisen var yderst rimelig.
Alt i alt, en perfekt oplevelse, når uheldet er ude. 👍

Anbefaler jeg igen- 2.gang i udfører…

Anbefaler jer igen- 2.gang i udfører service på min bil og det er bare en møg lækker fornøjelse at modtage en rengjort fikset bil- som blev afleveret som en rigtig ‘ børnebil’ med alt det som det medfører
Kæmpe tak- i er for seje😊

Aldrig har jeg oplevet så god service

Aldrig har jeg oplevet så god service, hjælp og hurtighed fra et værksted. Arbejder sent, giver information, og aflever nærmest en ny bil tilbage. Tak for det!

God bil til en god pris

Købte en bil hos Au2vest i Tåstrup for et år siden. Bilen viste sig at have en periodisk elektrisk fejl, dette blev løst yderst tilfredsstillende under garantien. Fik bilen til en rigtig god pris uden de sædvanlige latterlige leveringsomkostninger, alle andre bruger, for at prisen skal se bedre ud. Efter et års kørsel kan jeg konstatere, jeg har købt en rigtig god bil til en rigtig god pris.

Super oplevelse

Min første elbil, mit første køb hos Au2vest,...og sikken en fantastisk oplevelse. SUPER Service, SUPER hjælpsomme. Kan kun anbefale Au2vest, de hjælper en hele vejen.

Au2vest Taastrup-super god service

Au2vest Taastrup-super god service.
Bliver modtaget med venlighed og smil. Jeg havde bulet vores bil, højre fordør og panel skulle skiftes. Min mand var meget skeptisk om de nu kunne ramme samme farve.
Vi modtog en nyvasket og rengjort bil, og INGEN farveforskel. Og så fik vi endda også et gavekort på 500 kr til næste besøg.
Den lånebil vi havde var også ren og pæn.
Har været hos jer tidligere, altid god service.

Fantastisk købsoplevelse!

Vi købte en Hyundai Ionic 5 hos Au2vest, og vi har ikke andet end rosende ord til både stedet og sælgeren (og det øvrige personale).

Stedet er stort, flot og pletfrit, der er mange fine biler, og servicen er forbilledlig.

Bilen var klar til prøvetur, da vi kom første gang, dialogen var god
og venlig gennem hele købsforløbet, og vi fik lavet en handel, som vi var svært tilfredse med :-)

Vi vil helt sikkert anbefale stedet til andre!

Købte forleden den fineste Mercedes hos Au2vest i Taastrup.
Vi fik den fineste behandling og gode service gennem Alan, som vi følte os meget trygge ved.
Kan på det varmeste anbefale Au2vest 😃
Venlig hilsen
Johnny og Birgit fra Vejle