2 års garanti

Hos Au2Vest har vi altid 2 års garanti på alle ydelser.

God forsikring

Overlad trygt din bil i vores hænder.

Godkendt til at lave alle biler

Vi er godkendt af alle forsikringsselskaber uanset bilmærke.

Leasing

Leasing

Går du og overvejer leasing ved din næste bil? Hos Au2vest kan vi hjælpe dig med leasing af alle typer biler.

Vi stræber altid efter at skabe en god handel, hvorfor vi gerne vil give dig den bedste aftale på leasing af din drømmebil. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse for deres aftale.

Au2vest kan hjælpe dig med leasing af din drømmebil, da vi bl.a. tilbyder hjemtagelse af alle typer biler, som kunder ønsker. Det kræver blot, at man betaler et depositum for det køretøj, der skal hjemtages.

Vi sørger for, at bilen passer til beskrivelsen samt bliver gennemgået grundigt. Såfremt der måtte være fejl eller mangler, vil dette blive lavet inden levering.

0
4.5/5

73 anmeldelser

0
4.7/5

206 anmeldelser

0
5/5

51 anmeldelser

  Au2vest leasing

  Dét, der adskiller os fra andre leasingselskaber er, at bilen bliver solgt til forbrugeren til markedspriser med et gunstigt restbeløb, så kunden ikke falder i klemme på en høj restværdi efter leasingperioden er ophørt.

  Det sikrer dig som kunde, da der er mange useriøse leasingselskaber, der springer over, hvor gærdet er lavest.

  Vores samarbejdspartnere på leasing er AL-Finans. De sikrer forbrugeren ved at stille krav til deres samarbejde i form af, at de biler, som bliver solgt på leasingaftaler, skal sælges gennem 100% autotjek.

  Kort fortalt er det en udvidet garanti på motoren, gearkasse samt turbo. På den måde er du som leasingtager hos Au2vest sikret en god handel samt en ordentlig bil.

  Facebook
  Har brugt Au2vest for første gang, og det er bestemt ikke sidste gang. Du føler dig velkommen, og de forkæler dig og bil til 5 stjerner. 😄
  Har lige afhentet en Toyota hos Au2vest købt ubeset. Den lever 100% op til det der er blevet beskrevet og vi er super glade. Rigtig god service og tryghed. Herfra de varmeste anbefalinger.
  Lige købt en fin Passat, super service og kvalitet i top! Altid en fornøjelse at komme ned til jer drenge, i tager sig god af en og alt i alt, reelle sælgere 👍🏽. Speciel tak til Alan!
  Google
  Som førstegangskøber er det altid spændende om sælgeren kan holde hvad de lover, og lige med Au2vest overholder de alt + lidt til. Tak for jeres gode og hurtige kunderservice. Kan klart anbefales.
  Rigtig kompetent sted, særligt til elbiler! Havde min elbil inde med par forskellige ting. De gør det ekstra og har rigtig gode priser 👍
  Jeg har netop købt bil og det har hele vejen igennem været super service med hjælpsomme og professionelle mennesker. Kan klart anbefales.
  Trustpilot
  Super sted at handle bil hos. De er venlige behagelige og yderst professionelle. Alt i alt god service. Særlig tak til sælger Abboud, som var god fra start til slut.
  Jeg må indrømme, at jeg varen smule nervøs over at skulle handle med brugte biler, men jeg må sige, at jeg føler virkelig, at jeg var i gode hænder hos Abboud fra Au2vest. Super god service, og en super glad kunde 🙂
  Har købt bil her og har en serviceaftale hos au2vest er super tilfreds. Kan helt klart anbefale Au2vest, det alle pengene værd

  Leasing

  Kontakt os omkring leasing af din drømmebil

  Hvis du ønsker at benytte dig af Au2vest leasing, er du velkommen til at kontakte os på telefon 35 35 35 87 eller på e-mail info@au2vest.dk.

  Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på leasing af din drømmebil.

  Din garanti for kvalitet

  til lave priser