2 års garanti

Hos Au2Vest har vi altid 2 års garanti på alle ydelser.

God forsikring

Overlad trygt din bil i vores hænder.

Godkendt til at lave alle biler

Vi er godkendt af alle forsikringsselskaber uanset bilmærke.

Om os

Om Au2vest

Det hele startede med en drøm inden for det erhverv man elskede, netop biler.

Au2vest fik de første teltpæle op i 2011, her startede vi ud med brugtvognsforhandleren og det mekaniske værksted. Kort efter fulgte både autolakeringen, klargøringen og skadecenteret trop.

Dette betyder, at vi den dag i dag faktisk har alt in-house! Dette er med til at vi kan tilbyde så fordelagtige priser for vores kunder, dette går i hånd i hånd med, at vi synes der manglede integritet i branchen.

En spiller der virkelig kunne yde den bedst mulige service for kunderne, hvad enten det er privat eller erhverv. Dette vidner vores anmeldelser på både Trustpilot og Google også om!

Vores kerneværdier er at sikre den absolut bedste service, kvalitet samt pris for vores kunder.

I dag beskæftiger vi omkring 35 fagfolk med speciale i hver deres, vi er stolte af det vi leverer til kunderne og står altid inde for alt vi udfører.

Au2vest blev grundlagt i 2011, som en del af Autopartner kæden.

Dengang mente man, at os og forbrugeren ville opnå et bedre resultat, da Autopartner kæden var en del af et større koncern.

Men i 2015 gik Au2vest bort fra det samarbejde, da man mente, at man var moden til at gå egen vej, da vi havde flere produkter i vores portefølje at kunne tilbyde vores kunder, end kun et autoværksted.

Folkene som har været involveret fra opstart af selskabet har altid haft til øje for kvalitet til overkommelige priser.

0
4.5/5

73 anmeldelser

0
4.7/5

206 anmeldelser

0
5/5

51 anmeldelser

  Godt håndværk

  til billige penge

  Efter finanskrisen havde Au2vest observeret, at der var et behov for godt håndværk til billige penge.

  Det resulterede I et boom af kunder som vil benytte sig af det koncept som Au2vest stod for. Selskabets motto er, kom og gør en god handel, og det er noget som sidder i rygraden hos alle medarbejdere.

  Vi som bilfolk sætter os tit i kundens sko, og er fleksible til at kunne finde en løsning, der både passede kunde samt selskab.

  Facebook
  Har brugt Au2vest for første gang, og det er bestemt ikke sidste gang. Du føler dig velkommen, og de forkæler dig og bil til 5 stjerner. 😄
  Har lige afhentet en Toyota hos Au2vest købt ubeset. Den lever 100% op til det der er blevet beskrevet og vi er super glade. Rigtig god service og tryghed. Herfra de varmeste anbefalinger.
  Lige købt en fin Passat, super service og kvalitet i top! Altid en fornøjelse at komme ned til jer drenge, i tager sig god af en og alt i alt, reelle sælgere 👍🏽. Speciel tak til Alan!
  Google
  Som førstegangskøber er det altid spændende om sælgeren kan holde hvad de lover, og lige med Au2vest overholder de alt + lidt til. Tak for jeres gode og hurtige kunderservice. Kan klart anbefales.
  Rigtig kompetent sted, særligt til elbiler! Havde min elbil inde med par forskellige ting. De gør det ekstra og har rigtig gode priser 👍
  Jeg har netop købt bil og det har hele vejen igennem været super service med hjælpsomme og professionelle mennesker. Kan klart anbefales.
  Trustpilot
  Super sted at handle bil hos. De er venlige behagelige og yderst professionelle. Alt i alt god service. Særlig tak til sælger Abboud, som var god fra start til slut.
  Jeg må indrømme, at jeg varen smule nervøs over at skulle handle med brugte biler, men jeg må sige, at jeg føler virkelig, at jeg var i gode hænder hos Abboud fra Au2vest. Super god service, og en super glad kunde 🙂
  Har købt bil her og har en serviceaftale hos au2vest er super tilfreds. Kan helt klart anbefale Au2vest, det alle pengene værd

  Om os

  Konkurrencedygtige, kvalitetsbevidste og servicemindede

  I dag samarbejder Au2vest med FTZ som er Danmarks største reservedels leverandør og vi føler, at det samarbejde er et milepæl for, at sikre Au2vest stadigvæk er konkurrencedygtige, kvalitetsbevidste og servicemindede for hele Danmark på sigt.

  Det der adskiller os fra de andre er, at alle typer for reparation bliver udarbejdet inden i huset. Dvs. at vi ikke udliciterer vores arbejde, da vi kun kan stå inde for det arbejde vi selv udfører. I dag beskæftiger vi os med bilsalg, leasing samt alle former for reparationer samt skadecenter og autolak.

  Kontakt os i dag

  Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud, omend det er til erhverv eller du henvender dig privat.

  Du er velkommen til at ringe til os på telefon 35 35 35 87 eller skrive til os på mail info@au2vest.dk. Du kan også benytte dig af kontaktformularen herunder.