koge

Reparation og service hos dit autoværksted i Køge

På vores autoværksted i Køge, kan du få lavet alle slags reparationer af din bil.

Vores erfarne mekanikere kan klare alt fra problemer med dit klimaanlæg til bøvl med motoren, samt alt derimellem og udover.

Du kan også få lavet et gennemgribende serviceeftersyn på din bil, så du er sikker på, at den kan køre upåklageligt, ligegyldigt hvorhen i det danske land, du kører. Vores mekanikere har derudover erfaring med alle bilmærker, så du kan få hjælp, uanset om din bil er spritny eller af ældre dato.

Vi laver bl.a.: 

koge2

Vi henter og bringer din bil

Har du for travlt til selv at aflevere din bil, eller får du sved på panden af at tænke over det logistiske mareridt, det kan være? Frygt ikke, for vi tilbyder kvit og frit at hente din bil og selv bringe den til vores autoværksted i Køge, så du slipper for at gøre det.

Vi har en filosofi om, at reparation af din bil skal være en god oplevelse fra start til slut, da vi er klar over, at det sjældent er noget, folk har lyst til at få gjort. 

Få en gratis lånebil mens du venter

Du skal selvfølgelig ikke være strandet uden et køretøj, når du afleverer din bil, og derfor får du gratis nøglerne til en lånebil, så dit liv kan fortsætte.

I en travl hverdag er det uhyre vigtigt med en bil, og derfor betragter vi det som det mest naturlige i verden, at du skal kunne køre videre, selv når din egen bil er gået i stykker.

koge3

Overlad din bil til et erfarent autoværksted i Køge

Du har med al sandsynlighed et ganske nært forhold til din bil, og det er vi klar over. Derfor passer vi altid ekstremt godt på den, når du kommer til vores autoværksted i Køge og lader kun uddannede automekanikere pille ved den.

På denne måde kan du altid vide dig sikker på, at din firhjulede ven er i de bedste og mest kompetente hænder, når du overlader den i vores varetægt.

Med utallige års erfaring i at tage sig godt af folks biler, så har vores mekanikere efterhånden opbygget en umatchet mængde af kompetencer og know how, og du kan derfor ikke finde bedre folk til din bil, uanset hvad du har brug for at få klaret.

Få lavet din forsikringsskade på vores autoværksted i Køge

Din bilforsikring er din bedste ven, når du kommer ud for et uheld, og du kan trygt og sikkert få lavet alle forsikringsskader uden besvær på vores autoværksted i Køge.

Vi er godkendt til at lave forsikringsskader hos alle danske forsyningsselskaber, så uanset hvor du er forsikret, så kan du få hjælp hos os.

Få en god pris fra dit autoværksted i Køge

Det behøver ikke at ruinere husholdningsbudgettet at få sin bil repareret, i hvert fald ikke når du vælger at køre ind på vores autoværksted i Køge. Her får du altid en fast lav timepris, der sikrer dig, at vores mekanikere er der for din bil og ikke din tegnebog.

Ved at benytte os kan du være 100 procent sikker på, at du altid vil få efterset din bil efter alle kunstens regler og udelukkende af autoriserede og professionelle fagfolk. Du får tilmed hele balladen til en ganske favorabel og konkurrencedygtig pris uden et hav af skjulte efterregninger på ting, du ikke ved, hvad er.

Book tid allerede i dag

Vil du gerne høre mere om vores priser eller ydelser? Eller er du klar til at køre din bil ind på vores værksted? Uanset hvad hører vi altid gerne fra dig.

Sving ind forbi vores autoværksted i Køge, eller giv os et kald.

Ring til os på telefon 35 35 35 87  eller skriv til os på info@au2vest.dk