Mekanisk værksted

2 års garanti

Hos Au2Vest har vi altid 2 års garanti på alle ydelser.

God forsikring

Overlad trygt din bil i vores hænder.

Godkendt til at lave alle biler

Vi er godkendt af alle forsikringsselskaber uanset bilmærke.

Værksted

Mekanisk værksted i Køge og Taastrup

Altid fast lav timepris og gratis lejebil.

Au2vest byder på et topmoderne mekanisk værksted lokaliseret i både Taastrup og Køge.

Vores værksted er udstyret med højteknologisk udstyr såvel som tester, der kan diagnosticere alle typer bilmærker samt udrette de mekaniske svigt, der måtte forekomme. Vi har specialiseret os i at være i stand til at servicere alle typer af opgaver samt alle typer af biler.

Derfor kan vi hjælpe ved servicering og reparation af alle biler, uanset mærke og årgang – også i garantiperioden på helt nye biler. Hos os er du altid sikret et godt håndværk til konkurrencedygtige priser.

0
4.5/5

73 anmeldelser

0
4.7/5

206 anmeldelser

0
5/5

51 anmeldelser

  Et mekanisk værksted

  med professionelle fagfolk

  Vores personale har en bred erfaring med reparationer af alle typer af biler og bilmærker på et mekanisk værksted.

  Ligeledes holder vi os opdaterede omkring de nyeste teknikker og metoder ved at deltage i en række fagligt relevante kurser. Vi har et stort fokus på at efterlade vores kunder glade og tilfredse med det arbejde, som vi udfører på deres biler. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er at vi til hver en tid leverer et godt kvalitetshåndværk.

  Af den grund har vi også de rette certificeringer, hvilket er din garanti for, at din bil er i erfarne og fagligt kompetente hænder samt i et mekanisk værksted med højteknologisk udstyr.

  På listen herunder kan du se en stor del af de opgaver, som vi udfører dagligt. Kan du ikke lige se din opgave på listen? Så kontakt os gerne – vi kan højst sandsynligvis stadig hjælpe dig.

  Facebook
  Har brugt Au2vest for første gang, og det er bestemt ikke sidste gang. Du føler dig velkommen, og de forkæler dig og bil til 5 stjerner. 😄
  Har lige afhentet en Toyota hos Au2vest købt ubeset. Den lever 100% op til det der er blevet beskrevet og vi er super glade. Rigtig god service og tryghed. Herfra de varmeste anbefalinger.
  Lige købt en fin Passat, super service og kvalitet i top! Altid en fornøjelse at komme ned til jer drenge, i tager sig god af en og alt i alt, reelle sælgere 👍🏽. Speciel tak til Alan!
  Google
  Som førstegangskøber er det altid spændende om sælgeren kan holde hvad de lover, og lige med Au2vest overholder de alt + lidt til. Tak for jeres gode og hurtige kunderservice. Kan klart anbefales.
  Rigtig kompetent sted, særligt til elbiler! Havde min elbil inde med par forskellige ting. De gør det ekstra og har rigtig gode priser 👍
  Jeg har netop købt bil og det har hele vejen igennem været super service med hjælpsomme og professionelle mennesker. Kan klart anbefales.
  Trustpilot
  Super sted at handle bil hos. De er venlige behagelige og yderst professionelle. Alt i alt god service. Særlig tak til sælger Abboud, som var god fra start til slut.
  Jeg må indrømme, at jeg varen smule nervøs over at skulle handle med brugte biler, men jeg må sige, at jeg føler virkelig, at jeg var i gode hænder hos Abboud fra Au2vest. Super god service, og en super glad kunde 🙂
  Har købt bil her og har en serviceaftale hos au2vest er super tilfreds. Kan helt klart anbefale Au2vest, det alle pengene værd

  Værksted

  Kontakt dit mekaniske værksted i dag

  Har du og din bil brug for et topmoderne mekanisk værksted?

  Så står vi klar til at hjælpe dig. Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 35 35 35 87 eller skrive til os på mail info@au2vest.dk.

  Så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig samt giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen.

  Vi servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang – også i garantiperioden på helt nye biler.