2 års garanti

Hos Au2Vest har vi altid 2 års garanti på alle ydelser.

God forsikring

Overlad trygt din bil i vores hænder.

Godkendt til at lave alle biler

Vi er godkendt af alle forsikringsselskaber uanset bilmærke.

Autolak

Autolakering i Taastrup og København

Altid fast lav timepris og gratis lejebil.

Au2vest Autolak kan hjælpe med autolakering af din bil i Taastrup og København.

Vi har faciliteterne og værktøjerne til at udføre en autolakering af høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet af vores arbejde, hvorfor vi har sikret os de rette omstændigheder i form af certificering og kurser.

Ligeledes har vi sikret os de rette samarbejdspartnere, såsom vores leverandør, der udelukkende tilbyder produkter af høj kvalitet. Af den grund er din bil i trygge hænder hos os, hvis den har brug for en autolak. Som kunde hos os er du nemlig sikret et godt håndværk af høj kvalitet.

0
4.5/5

73 anmeldelser

0
4.7/5

206 anmeldelser

0
5/5

51 anmeldelser

  Au2vest Autolak byder på

  kvalitets håndværk

  Au2vest Autolak samarbejder i dag med Baden-Jensen, som er førende lakleverandør i Danmark.

  De står for importen af lak mærkerne, Spies Hecker og Lechler samt 3M produkter.  Det betyder, at vi er sikret produkter af høj kvalitet samt har adgang til branche relevante kurser, så vi altid er opdateret omkring de nyeste teknikker og metoder.

  På den måde er vi i stand til at servicere vores kunder med et godt håndværk i form af autolakering af høj kvalitet.

  Vores faciliteter er topmoderne samt overholde de nødvendige kontrol indsatser, der måtte være. Med vores KS2000 certificering, er vores værksted autoriseret til at foretage autolak reparationer på helt nye køretøjer. Det sikrer dig som vores kunde, da du stadig bevarer din karosseri garanti på dit køretøj.

  Facebook
  Har brugt Au2vest for første gang, og det er bestemt ikke sidste gang. Du føler dig velkommen, og de forkæler dig og bil til 5 stjerner. 😄
  Har lige afhentet en Toyota hos Au2vest købt ubeset. Den lever 100% op til det der er blevet beskrevet og vi er super glade. Rigtig god service og tryghed. Herfra de varmeste anbefalinger.
  Lige købt en fin Passat, super service og kvalitet i top! Altid en fornøjelse at komme ned til jer drenge, i tager sig god af en og alt i alt, reelle sælgere 👍🏽. Speciel tak til Alan!
  Google
  Som førstegangskøber er det altid spændende om sælgeren kan holde hvad de lover, og lige med Au2vest overholder de alt + lidt til. Tak for jeres gode og hurtige kunderservice. Kan klart anbefales.
  Rigtig kompetent sted, særligt til elbiler! Havde min elbil inde med par forskellige ting. De gør det ekstra og har rigtig gode priser 👍
  Jeg har netop købt bil og det har hele vejen igennem været super service med hjælpsomme og professionelle mennesker. Kan klart anbefales.
  Trustpilot
  Super sted at handle bil hos. De er venlige behagelige og yderst professionelle. Alt i alt god service. Særlig tak til sælger Abboud, som var god fra start til slut.
  Jeg må indrømme, at jeg varen smule nervøs over at skulle handle med brugte biler, men jeg må sige, at jeg føler virkelig, at jeg var i gode hænder hos Abboud fra Au2vest. Super god service, og en super glad kunde 🙂
  Har købt bil her og har en serviceaftale hos au2vest er super tilfreds. Kan helt klart anbefale Au2vest, det alle pengene værd

  Kontakt os angående autolakering

  Vi står klar til at hjælpe dig med autolakering, hvorfor du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 35 35 35 87 eller skrive til os på mail info@au2vest.dk.

  Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på autolakering.